Tisztelt Látogatónk, Ügyfelünk!

A TomSoft Informatika 2000-ben alakult egyéni vállalkozás. A vállalkozás indulása után hamar elterjedt rugalmassága az informatika területén. A folyamatos fejlődés során egyre több cég választotta megbízhatósága, gyors reakcióideje, széleskörű szolgáltatásai miatt.

Országos 7*24 órás support szolgálatunk egyedülálló! Ügyfeleinknek soha nem kell aggódni ha vállakozásának akár munkaidőn kívül, hétvégén lesz problémája. Állandó készenlétünk miatt gyakorlatilag a hiba megjelenésével azonnal elkezdődhet az előkészület a javításra, megoldásra. Ez miatt időveszteség nélkül a lehető leggyorsabban megoldást találunk problémáira.

Szolgáltatásaink szinte lefedi az informatika széles palettáját. Legyen szó akár fejlesztésekről, általány díjas karbantartásról, távfelügyeletről, website szerkesztésről, cégarculat tervezéséről, virtuális webszerver üzemeltetéséről, biztonsági ip kamera rendszerek telepítéséről.

Reméljük felkeltettük érdeklődését, ha bármilyen kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérem keressen meg telefonon vagy e-mailben.