Teljes mértékű biztonságot nyújt az Ön számítógépes rendszerének! Számítógépei a kötelező karbantartások miatt szinte mindig szem előtt lesznek. Szoftveres, hardveres problémáit együttesen szem előtt tartva, a vevő igényei szerint szabadítja meg problémáitól. Természetesen a kisebb informatika fejlesztéseket, tanácsadások díjait szintén tartalmazza a szolgáltatás ezzel jelentősen csökkentve költségeit. A szolgáltatás havi díját a távolság, a számítógépek, szerverek száma határozza meg. Jelentős gépszám esetén már a gépekre eső fajlagos költség nagyon kedvező lehet. A szolgáltatás nem tartalmazza a javításokhoz felhasznált alkatrészek árát. Ezek beszerzési forrását akár az Ügyfél is meghatározhatja. A szolgáltatási szerződés 7*24 órás készenlétet biztosít, amely egyedülálló az országban.


Jelenleg a legkeresettebb szolgáltatásunk. Komplex szolgáltatás cégének internetes megjelenéséhez. Professzionális vírusvédelmi rendszerünk miatt Önnek az e-mail postafiókjába már nem juthat vírus kártevő, a rendszer már a szerveren hatástalanítja. Így Ön teljes biztonságban folytathatja elektronikus levelezését, nem kell félnie vírusfertőzéstől. Ha mégis megtörténne, és ez bizonyíthatóan e-mailből ered, díjmentesen vírus mentesítjük rendszerét! Szervereink 1 GB külföldi és 2 GB belföldi sávszélességgel rendelkeznek, emiatt akár komplex web alapú rendszereit is tökéletesen ki tudják szolgálni. A csomag a következő opciókat foglalja magába, amely alapján a havidíjak személyre szabottan határozhatók meg, az Ön igényeinek megfelelően:
Ma már az internetes megjelenés szinte létkérdés a vállalkozások számára. Weblapját akár meglévő cégarculatához is hozzáigazítjuk! Legyen szó akár webáruházról, egyszerű bemutatkozásról, komplex belső intranetes web alapú rendszerekről, egészen biztos hogy bizalommal fordulhat hozzánk. Vállaljuk régi (akár DOS-os) rendszereinek korszerű platformfüggetlen web alapokra helyezését is.

NIS2 bevezetés, tanácsadás

Mi az a NIS2? Az Ön cégére vonatkozik? Nem tudja merre induljon? Kérje konzultációnkat és támogatásunkat! Vállaljuk külsős elektronikus rendszerek biztonsági felelőse szerep betöltését!